Življenjske lekcije 10.2.2016

Očitno se je življenje danes odločilo, da nujno potrebujem par lekcij v obliki focnov. In ker sem priden učenec, sem poslušal, prerazmislil in sedaj jih delim.

  1. Roll with the punches. To kar življenje vrže vate, vzami in se prilagodi. Če je ideja, da v 40 minutah, ki minejo od prvega alarma do trenutka ko bi moral stati pred blokom z Garminom, ki je že našel satelite, se ta ideja seveda skoraj nikoli ne zgodi. V vmesnem času se je potrebno zbuditi, naštemat, oblečt, raztegnit in še kaj in tale še kaj je danes poskrbel, da se je od vsega zgoraj naštetega zgodilo samo oblekel se je. In raztegnil v dvigalu, ter komaj ob 6:10 stal pred blokom. Ker:
  2. Kar daš vase vpliva na to kar bo prišlo ven iz tebe. Vikend, kjer je glavni slogan “đanka nam manjka”, ki se nadaljuje s krofi, Mc in čokoladnimi napolitankami, ki poskrbijo da večerno pisanje poročil resnično deluje, pusti posledice, kjer je pač potrebna daljša razprava s prebavnim traktom. In ta seveda negativno vpliva na to, kako hitro si sposoben štartat.
  3. Nič ni tako hudo kot izgleda na začetku. Če je, ko sem še stal pod streho vhoda, izgledalo kot da bo konec sveta, mraz, veter in dež, se je potem stvar bolj ali manj umirila. To je pravzaprav praksa vedno, zato mi je malo žal, da nisem izkoristil drugega dne laufanja na morju. Ker vem, da ne glede na to, kako hudo dežuje, to hitro mine in večino časa resnično čisto malo dežuje. Tako se je dež danes pomiril kmalu po tem, ko sem se jaz ogrel. Ali pa je vsaj zgledalo tako.
  4. It is not over until the fat lady slaps you in the face. Očitno. Kajti, ko sem se že veselil, da je le še kilometer do doma in da glede na to, da je dež nehal, ne bo tako zelo hudo, toča. Seveda, ne samo toča, toča, ki ti jo veter zabije direktno v vsako poro. Super. Ker še ni bilo dovolj

Drago življenje, hvala. I’m a stronger man because of you. Če pa lahko prosim, naj bo to dovolj za danes, ker se mi res ne da več učit. Lahko? Hvala.

P.s. danes ob 10.10 se odprejo prijave za nočno 10ko. Letite se prijavit, ker bo po moje hitro vse polno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *