Ko gre tek narobe

1. Ko gre tek narobe, je to jeba na različnih nivojih. In če ne bi imel danes odličnih planov, bi mi to verjetno uničlo celi dan (ok, drama, drama :D). Ampak človek ma 2x na teden čas naredit dolgi lauf. Za vikend. In ta vikend sem planiral 2 x 21ko eno v soboto, eno v nedeljo. Sobotna je bila prekinjena po 6ih kilometerih. Ker je iz Camelbacka stekla voda po mojem celem hrbtu, in še vse dol. Odlično. Na -1 stopinjah. Valda sem pol šau domov. Zdaj se grem kregat s prodajalko, da mi ga zamenjajo. Ker drugače nau dobro.

2. Ampak je pa bilo prvih par kilometrov res fajnih in res mi je beda, da danes nisem mogo odlaufat. Ker se je vse poklapalo. Naspan, Dobre volje, fajn so se noge obračale, po moje bi šlo ful fajn. Pol pa jeba. Ali se zgodi. Mogoče rabim še ene hlače, ker so mi sedaj manjkale samo hlače do tega, da bi se preoblekel v suho in letel nazaj. Ampak sem bil prezebl, premočen in enostavno po moje ni blo pametno, da bi šau še enkrat ven. Vroči tuš, fruštik, pa vse ostalo.

3. Dve knjigi prebral v zadnjem času, How Triathlon Ruined My Life in A Life Without Limits. Bom o teh tekaških knjigah tudi še kaj napisal. Ker so fajne. Pa tudi ene par lepih tekaških quotov bom ven pobral.

4. Jutra postajajo svetla, kar napoveduje, da kmalu ne bo treba več z lampo laufat zjutraj. Kar je fajn tudi zato, ker mi je zmanjkalo vseh baterij. Iz vseh drugih luči sem pobral batarije in jih dal v naglavno, ki itaq najbolj pije in najmanj sveti, ampak ja. In ne, ne morem it kupit novih. Ker je to preveč dela 😀

5. Prijave na teke so se že začele. Nočna 10ka, Istrski maraton. To je to zaenkrat. Radenci so itaq že kar nekaj časa odprti. Pa nisem ziher, da jih bom letos videl. Verjetno ne. Ne da se vsega. Vedno. Treba malo izbirat. ampak brez joške ven pa skoraj da ne gre.

6. Vsekakor morem začet več laufat brez podcastov, ampak z glasbo. Podcasti poskrbijo, da sem skoncentriran na to, kar poslušam in mi ne dovolijo, da bi padel v tek. Ko poslušam glasbo, padem noter, grejo noge same in v glavi se zavrtijo filmi, ki se takrat morajo vrteti, zato da se ne vrtijo ob drugih časih, ko ni cajta za njih. Ampak zdaj je treba najti cajt, da preposlušam cca 4 ure podcastov na teden. To ne bo šlo po moje. Bo treba nekaj pogruntat. Ker s podcasti tudi tekaškega zadetja praktično ni. In lepo je biti zadet. To je vedel že Pero.

Dodatek naslednjega dne (aka nedelja)

1. Intersport se je izkazal. Skoraj 95%. Zgodba pa gre takole. Valda grem v Intersport v BTC, ker lahko tam kupim tudi vse ostale stvari, ki jih rabim. Teta na kasi je “Lahko to pustite tukaj, mi pošljemo v Šiško in bodo tam dali (pazi) sodnemu izvedencu, ali pa sami odnesete v Šiško”. Ker kao na računu piše Šiška. Jaz sem ga kupil na LJ maraton sejmu. Bom šau jaz v Šiško, pa se bom tam zmenil. Teta v Šiški samo “ja, bote vzeli novega kr zdaj” in jaz Ja, vzamem, grem. Malo dodatne zabave so še dodali, ker mi je pozabla magnet vzet dol, tako da sem piskal, ko sem šau iz Mercatorja. In me je ustavil varnostnik 😀

2. In potem ko drži material, drži ves material in gre 21ka pod 5:30. Oz točno 5:30. Če ne bi raziskoval poplavljene Ljubljane, bi bil ziher pod. Tako da, pripravljenost je odlična. Sonce tudi.

3. Mislim da sem našel nadomestek mariborskega kanala. Potko, ki gre ob Ljubljanici in po moje zna it kr daleč. Danes je sicer nisem mogo it raziskat, ker je poplavljena, ampak, bomo to uredili naslednjič. Gre za potko ki začne v Vevčah in gre potem naprej tam. Čeprav na Google maps ne izgleda ravno obetavno. Izgleda pa obetavno na drugi strani reke. Bomo videli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *