Avokado je hudicev sadez

Avokado

1. A lahko ze sneg, prosim? Mislim, da sem nasel razlog, zakaj gledat vreme na televiziji. Tam znajo povedat, al je to, da nimam snega spljoh letos se, normalno, al ne. Ker spomnim se itaq ne. Glej tocko 3.
2. Resno, teta, pr eni stopinji ti v kratkih hlacah. In se hodis? Kak te to gre?
3. In seveda vedno pozabim cisto vse lekcije, ko se vsedem da bi jih zapisal. Zlata ribica.
4. Avokado je hudicev sadez. Tak kot sem rekel, ravno 2 uri casa imas, ko je resnicno zrel. Dva dni nazaj se je cutil kao zrel. Ga dam na pol, valda ga je samo pol zrelega. Pol porabim, druga pol naj se se dozori. Vcere nisem, ker smo jedli zunaj, danes zjutraj ga vzamem v roko, evo je ze gnil. Napol crni. Streha orehova, paum jedo gnili avokado. Iz principa.
5. Mislim, da je res cas, da se poslovim od Halo Katra pic. Ker… Ne. Ne gre. Lepa vida, al dobra vila al kaj ze je, pica stane isto, je sicer enkrat manjsa, ampak kilometre boljsa. In bolj zdrava ker ona halo katra te da v komo ogljikovih hidratov za ene pet ur. Pa itaq je pojes samo pol. (ok, vcasih celo 😉
6. Ce bo se stopinjo, dve bolj mrzlo, bo treba dat se eno plast na sebe. Ker je res malo malo.
7. A se po nekem cajtu na mrazu sapa tolko ohladi, da se je ne vidi vec, al je samo ne vidim ker pac laufam?
8. Low carb diet se kr obnese. Zdaj morem pogruntat samo, kako vec mascob spravit v sebe. Z mesom ne ravno. Peanut butter verjetno ni dovolj. Avokado, glej tocko 4. A se avokado da dobit v kozarcu?
8. Al bi mogo to napisat v knjiznji sloventscini? 😉

1 thought on “Avokado je hudicev sadez”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *