Lekcije teka Nočna 10ka 2013

1. Like a boss. 50,56 ali nekaj takega. V glavnem pod 51 minut in zelo zadovoljen.
2. Spet enkrat smo se naucili, da se je treba drzat lekcij o hrani. Trije smo se se dve uri pred tekom vrgli na celi paket spagetov. Ki so se, vsaj meni, potem seveda aktivno oglasali med tekom.
3. Zur po nocni desetki je se vedno odlicen, tudi ce zmanjka elektrike. Joske v’n bodo nadaljevali brez glasbe in mikrofonov in mi bomo pomagali. Ne vem pa, zakaj se je organizator letos odlocil po koncu koncerta podaljsat pot iz koncerta do kampa. Tega res ne bi bilo treba.
4. Dan po nocni ni prinesel novega teka. Ni slo. Kar ne pomeni, da je moj tekaski niz prekinjen. Samo odpociti si je moral. Danes zjutraj se je nadaljeval.
5. Ne glede na to, da Si.mobil komunicira kot zelo prijetno podjetje, vedno, vedno, vedno preberi drobni tisk. Ker tudi oni skrijejo hudica vanj.
6. Vsakokrat se na zalost ne izzide, da bi se srecal z vsemi, ki so na Bledu, ko je desetka. Ali sem zelo vesel, da sem (smo) se srecali s tistimi, s katerimi smo se.
7. Tudi desetka, na kateri po malem dezuje, lahko poskrbi, da se majice prilepijo na bradavicke. Moske, tokrat. Ki potem tezijo, da bolijo.
8. Cena zuru hostese ponujajo jegra v epruvetkah, ga vedno kupi pri njih in ne na sanku. Ker je stokrat cenejsi
9. Ampak naslednje leto se gremo res kopat po koncertu.
10. Wohnwagne je treba bolje zvocno izolirat, ker ljudje v kampu res ne znajo bit tiho zjutraj 🙂 nekateri priporocajo tudi, da zaklenes vrata, ker drugace pride kdo noter in te zbudi.
11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *