Lekcije teka in MEGLA?

1. Megla? Megla! MEGLA!!!! Mislim saj zastopim, Ljubljana je, ampak avgust! Sej ne bom celo zimo, ko mesece in mesece ne bo sonca, težil s tem, ampak zdaj je pa rees že prezgodaj. In laufat po megli ni fajn. Je pa res, da je zdaj vsaj že svetlo. Kako bo čez mesec, dva, tri, ne vem. Ker zdaj se da še vstat, ko je svetlo.
2. Spodnja slika je verjetno najpomembnejši vzrok (skupaj z brandingom), da se Nike trudi s svojo aplikacijo. Po 500 km mi je že povedal, da je čas da menjam teniske. Ki imajo na grbi še cca ene 200-300 km zraven. In še kakšnih 100 jih bodo dobile. In ni nobene težave. Ampak predstavljam si, da marsikdo reče, če pa ta aplikacija, kko točno ve kak in kdaj sem tekel, to reče, pol je pa nekaj res. Skupaj z idejo, da teniske zdržijo 400-600 kilometrov, ki so jo razširili okoli, nas lepo lupijo. Moje teniske so še zelo vredu. Ok, eno luknjo majo, kjer je očitno blonekaj narobe. Oz moji šuhi vsi dobijo tam luknjo. Kr mam čuden palec očitno.
3. Kje ste se vzeli vsi naenkrat. Razlika v številu ljudi ki so po Ljubljani je gromozanska. Na postaji osemke, kjer je še prejšnji teden bilo 5 ljudi, jih je danes bilo vsaj 30. Sem komaj mimo prišo. Isto z avti. Zdaj morem prav počakat na zeleni semafor, ker je pune gužva. Kako bo šele ko pride študentarija…

20130828-073459.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *