Lekcije teka 34 km po poti spomina in tovarištva

1. sej ne vem, kaj sem študiral. Interneti so rekli 32. Jaz sem mislil da ni tako daleč. Včerajšnji večer je bil preveč narobe, da bi bilo pametno to danes it, saj sem še zjutraj bil čisto dehidriran.
2. Očitno sem že prejšnjič odkril najlepše dele PST, to danes, od Dolgega mosta naprej ni bilo nekaj posebnega. Je pa daleč.
3. Pol litrska flaša vode ni dovolj za tak tek, sploh ker je bilo na koncu že skoraj 30 stopinj. Gostiln in bencinskih je zelo malo, tako da sem zmes bil že zelo bogi. In še, na Petrolu iz pipe priteče topla voda. Ali boljša topla ko nobena 🙂 camelbag je rešitev. Taki, 3 litre po moje.
4. Jutrišnji iztek bo kar zanimiv. Po moje ga bom s kaki cross treningom zamenjal. Bicikl me tukaj gleda na balkonu in mislim da bi to bila kr ideja.
5. Ne spravljaj se kuhat raznih čorb, če je zelo vroče, ker po tem bo še bolj vroče. Ampak ričet, z veliko zelenjave se sliši kot odlična hrana po teku. Popoldne po teku.
6. Lubenice so odlično sadje po teku. Ful jih je, ful majo vode. Kolko majo sladkorja ne vem, pa mi je tudi čisto vseeno. 3 kile so 0,80€. praktično za đabe.
7. Veliko ljudi je teko z mano po različnih delih PST, prav fajn je met družbo, ni pa blo niti približno gužve.
8. Tam nekje je neko jezero s kafano, ki zgleda prav ql. Morem pogeldat kje je, ker tak ne bi znal nazaj prit 🙂
9. Štenge majo na PST, take, ki te presenetijo.
10. Ta naš PST bi morali bolj zmarketingirat. To je tak naš mali berlinski zid. Zdaj pa ni nobene gostilne, ni nobenega muzeja, nič ni…

20130727-145120.jpg

20130727-145131.jpg

20130727-145137.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *