Lekcije teka 26. 7. – tekaški niz še traja

1. Sej ne vem, če lahko tekaškemu nizu, ki si ga dvakrat prekinil še vedno rečeš niz, ampak sem se odločil, da bom svojemu teku, ker je moj, rekel kar mu pač čem.
2. Tale z jutranjim tekom je veliko bolj enostavna, kot sem si predstavljal. In v sredo, ko nisem šel tečt, sem bil najbolj zmatran od vseh dni 🙂 (ok, dan prej in se dan prej so bli neki Kozorogi vključeni, tako da je mogoce da je to malo ne pomagalo).
3. Vikend bo očitno spet tekaški.
4. Hud tehno pomaga, da greš hitreje. Tale današnja je bila odlična, tik pod 5, kar je ful fajn, ker je bla 7km. Računica je bla čisto enostavna, ob 6.25 sem šel od doma, ob 7.00 je bilo treba bit nazaj. Malo sem zamudil, ali ni sile.
5. Ni hujšega kot to, da pozabiš dat kavo kuhat, preden greš v tuš. (#firstworldproblems)
6. Čudno je, kako nimam pravega občutka kako hitro tečem. Zdi se mi, da sem ob zadnjih pripravah na maraton točno vedel, kako hiter sem. Sedaj pa lahko tečem 5.20, meni se pa bo zdelo, kot da tečem 6. Ampak, ja, ni prvič, da se mi zdi, da sem boljši, kot se mi zdi 😉 še dobro da imam nike+, ki mi pridno pove, kako hiter sem
7. Ja, lahko hvalim nike+, ampak to, da nima merjenja višinske razlike, je pa fail, ki ga ne razumem. Da ne govorim o tem, da bi si lahko sam nastavil treninge in bi te on potem vodil. Ampak podarjen kojn, pa to.
8. Lepo je to povedal: @OutdoorCompass: I also realize that winning doesn’t always mean getting first place; it means getting the best out of yourself. – Meb Keflezighi #Quotes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *