Lekcije teka 22.12

1. 31 km je še vedno daleč. Ampak to je pričakovano. Sicer je bil plan prelaufat malo manj, ampak ko si enkrat na drugi strani Ljubljane, ni druge, kot da odlaufaš do doma. Ker drugače ne prideš nikoli domov. To pa tudi ne gre.
2. Camelback se je izkazal za odličen nakup. Sicer je polnjenje zdaj pozimi nekoliko bolj problematično, tako da pauza za to nekoliko dlje potraja, ali ok. Edino kar je, je da človek zgleda kot noterdamski zvonar.
3. To da me po laufu najbolj boli hrbtenica, križ in ramenski obroč pove veliko. Pumpali bomo 😀
4. Popolnoma jasno mi je, zakaj je občina Ljubljana tako zapufana. Ker to, da vsakokrat ko jaz laufam, podaljšajo ta Golovec, to ziher ful stane. Benti Jankovič, se pridem jaz malo s tabo pomenit, da vidimo zakaj mi to delaš, čuj.
5. Po takem dolgem laufu sem še nekaj časa čisti socialni imbecil. Ne opazim ljudi okoli sebe in nisem sposoben voditi enostavnega pogovora. V mojih možganih se dogaja le “daj mi meso, daj mi meso”, tako da če me vidite s pogledom na očeh, ki pravi “zrezek”, mi oprostite.
6. Občutek imam, da pbo počasi se streba odločit, ali laufat, ali svinjarije metat v sebe. Ker očitno oboje skupaj ne gre. Ampak ta december je odločitev še jasna 😀
7. Po precej dolgem času spet doživel, kakšen je Runners high. Zadetost od teka, ki je boljše od vsega, kar človek lahko drugače doživi. In bil je spet čas. Odlično je bilo 😀 😀 😀 In na sliki je mavrica.
Edit 23.12: lepo me je zdelalo. S semaforji je bilo povprecje prvih dveh kilometrov nad 7 :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *