Lekcije teka 20.4.: Rožnik je vlki hrib

1. Kak te ljudje zgubljajo potne liste? V enem letu našel že drugega. Ta je bil vsaj slovenski… In bil priden in nesel na policijo.

2. Rožnik je vlki hrib, in enkrat narobe zaviješ, pa je že vse narobe. In potem si v “dolini” v 1 minuti namesto v 3 kilometrih. In to ti uniči povprečni čas in še potem moraš bljuziti okoli, da nabereš kilometre.

3. Ta dobrodelna akcija danes je bila odlično obiskana. In mi je žal, da nisem šel. Ampak včasih mi je to, da se morem nekam peljat, pa se tam prijavit, pa vse to, enostavno preveč organizacije. Ker rad dam gor teniske pa grem (recimo, v osnovi se je treba raztegnit, nekaj spit, pripravit za pit za s sabo, oblečt, obut, downloadad Ekonomista, da je kaj za poslušat, splanirat in še kaj.)

4. Na Rožniku gradijo neke čudne stvari. Nimam pojma kaj so.

5. Kupi nov nosilec za iPhone, ker ta ti pada dol. Kar je zelo zelo tečno. Mogoče takega, s katerim boš lažje slikal stvari ko laufaš, ker pri tem je to zelo težko. Čeprav je zelo praktičen …

6. Nike je zabljuzil z novim updatejom aplikacije, ker se ti je zdaj že drugič zgodilo, da ti ni štel kilometrov. Benti.

7. Vremenoslovci se še vedno motijo. V tvoje dobro. Kar je fajn. Ker ni deževalo točno takrat kot si ti tekel. Kot bi moralo. Oz kot so rekli da bo. Naj bo še naprej tako.

8. Smo že preko 1700 kilometrov skupaj. In v aprilu bo očitno preko 100km. Like a boss 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *