Lekcije teka 1.9. – težko, policija, rehidracija

Napitek za rehidracijo

1. Telo vedno da nazaj, to kar dobi vase (hrmm, to velja tudi za petek ponoči :D), to sem se danes naučil. Vse kar vliješ vase se ti vrne. In meni je vračalo še danes, ampak na koncu sem naredil 15ko.

2. Če se ti zjutraj res, res ne da it laufat, si reči “eh, grem eno počasno desetko”. “Desetko lahko kadarkoli, kjerkoli prelaufaš”. In sem šau. In je na koncu bila 15ka, ker mi je res pasalo. In ker mi je bilo hudo, da bi se po petki obrnil. In ni blo (ful) hudo.

3. Tile napitki za rehidracijo so verjetno najslabša stvar, ki sem jo kadarkoli poskusil za rehidracijo. Embalaža je bedna, odpiranje je bedno in okus je bedn. Glede na to, da ma precej visok % sladkorja v sebi, je stvar tako slana, kot da bi pil samo slano vodo. Ne kupit. Nikakor.
Napitek za rehidracijo

4. Je pa bla danes kr orenk gužva po PST in zgledalo je, kot da veliko število ljudi teče res daleč. Poleg tega so imeli organizirane tudi postaje s hrano in vodo. Al kak se jim že reče. Pač tam ko maš vodo. Postojanke so to po moje. Postaje? Ne vem.

5. In hvala stricu policaju, ki se je odločil, da mi ne bo zatežil, ker sem šel pri rdeči čez cesto. Sorry, malo je deževalo in res se mi ni dalo stat pred skoraj praznim križiščem. Edini problem je bil, ker je tisto, kar je iz praznega naredilo skoraj prazno križišče, bila marica. In tako ali tako je okoli križišča že stalo par policajev. Očitno so preverjali pasove in luči. Kakorkoli, oni iz marice je pomahal onemu, mimo katerega sem tekel, ki me je pogledal, pokazal name in potem… Ne vem, jaz sem se delal da nič ne čujem (ker sem res poslušal apparatus, ki je mimogrede spet odličen. Enourna oddaja o košarki, ki je še celo meni zanimiva). In sem šel naprej. In nihče ni tekel za mano, kar je ql. Ampak res, to postavanje pred rdečimi semaforji, ko dežuje, ni fajn.

6. Musklfieber po bowlingu? Očitno bo treba več delat na ramenskem obroču, ker se mi te (skoraj) tri ure bowlinga prav poznajo. BTW, red orbit žuri so odlični. 😀

7.Konec septembra bo spartakov tek. Mud run. Kakorkoli mu že hočeš reči, zgleda fajn. Mi gremo. Držite pesti, da se ne ubijem 😀 http://www.spartakovtek.si/

8. Avgust je bil dober mesec. Odlično vreme za tek, dobri časi. Sicer ni uspelo 200km, zmanjkalo jih je samo 9, ampak včeraj jih resnično ni šlo narediti. Je bilo prehudo. Tako da, ostaja cilj 200km za ta mesec. Z 15km prvi dan, je cilj lepo nanišanjen. Sicer pa je približno 200km na mesec lep cilj in lep tek. To je cca 6-7 km na dan. Kar je kr ql.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *