Lekcije prvega oktobrskega teka

1. Jao, jao, jao, kaki musklfieber je naredil Spartakov tek. Se danes se ga cuti. Vceraj sem pocival, ker bi bilo pretirano se silit, naj misice malo pocivajo.
2. Pa tudi najest se ne morem vec zadnje case prav, se mi zdi. Predvsem od zajtrka do malce tezko pocakam, pa tudi od vecerje do te ko grem spat, je tezka. Sladkor pomaga, ampak samo tukaj, pri vseh drugih stvareh ravno ne. Zdaj smo malo spremenili zajtrke. Malce so tako vedno polne ogljikovih. Bomo videli.
3. Sej verjetno je to geografom pa meteorologom popolnoma jasno, samo meni ni. Zakaj preden vzide sonce skoraj ni megle, potem ko pa vzide se pa megla naredi? To ma ziher neko povezavo z povecano evaporacijo vlage iz zemlje zaradi prvih soncnih zarkov, in hladnega zraka nad zemljo, ki se se ni segrel. Ali? Kakorkoli, fajn je videt Ljubljano brez megle vsakko jutro. Ki se seveda potem spremeni v Ljubljano z meglo.
4. Celo zvezde se se vidijo zjutraj, ko grem laufat, saj je zdaj ze res tema. Morem nekje iz omare potegnit lampo. Hvala Nocna 10ka za zalogo! 🙂
5. September je bil izjemno uspesen. Hiter je bil, 5,39 v povprecju, kar je boljse od avgustq, naredil pa sem 225km, ceprav Nike pravi 22km manj, ker pac ni bil z mano na Spartaku. 2500 km total, torej sem preskocil v naslednji Nike level.
6. J. Je lepo rekel, trening za Spartaka najboljse delas tako, da si pred tekom v teniske vsipas pest peska. Sle so direkt v pralni stroj, saj so bile cisto polne peska.
7. Se 20 dni. Enega dolgega, okoli 30 se naredim, ostajam pri vsakodnevnem teku vsako jutro, zadnji teden pa bom orenk zmanjsal tek in povecal vnos ogljikovih.

Spartakov tek Ljubljana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *