Lekcije paleo teka 9.6 – paleo polmaraton, z lahkoto

1. No, to sem še moral sprobat, zdaj pa vem, da se na paleo dieti da vse. 21km je slo brez večjih težav, čeprav me je bilo malo strah, kaj se bo zgodilo, ampak očitno je telo že navajeno, da je maščobe, in nima težav jest te tudi med dolgotrajnim tekom. Z lahkoto seveda pomeni, enako težko, kot drugače 🙂
2. Valda sem spet sfalil PST. Zaenkrat mi še ni uspelo prelaufat 21ko, da ne bi nekje falil. Ampak zdaj vem, kje sem sfalil.
3. Benti, koje cerkve so tu v okolici Ljubljane. In benti, nekatera blokovska naselja, mimo katerih sem danes laufal, so tudi zdelana tak, da je brezveze. In kaj svašta imajo ljudje na vrtu???
4. Teta, ki prodaja meso v Tušu v BTC je zelo prijazna in te opozori, da kupuješ staro kravo in da to verjetno ne bo dober stejk. In ti proda mlado kravo. Ker drugače bi že preklinjal.
5. Zanimivo je, da če se zvečer naješ ogljikovih, si zjutraj lačen ko pjes. Če zvečer poješ preveč mesa, se zgodi to, kar se pač mora zgodit. Nisi lačen, ker si prej veliko pojedel.
6. Aja, in po malem sem švinglal. Včerajšnji radler ne šteje 🙂 če je blo pa vroče 🙂 in to, da sem danes nesel s sabo na tek isostar, tudi ne. Nisem upal it samo na vodi, ker je blo kr malo vroče.
7. Resno, Ljubljana, megla junija?? Resno?
8. In res sem razočaran nad teto, ki mi je v Tomas sport v Europraku prodala te teniske. Ne samo, da so začele razpadati po ene 300km, ampak, ker sem ziher, da to niso nevtralne teniske, ampak so narete za ljudi, ki rabijo podporo na notranji strani podplat. Zakaj drugače bi stalno dobival žulje na tem delu? Resno, že dva meseca mam tam žulje, ne me fopat. Naslednjič greem drugam. In mogoče celo kupim nekaj drugega kot nike. Ziher pa ne lunarswift 4.
9. Walk of shame, prvič srečal na teku. 😉

20130609-132907.jpg

20130609-132914.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *