Lekcije paleo teka 11.6. – boleče mišice in sladoled

King Quatro

  1. V osnovi sem bil prepričan, da naj bi paleo poskrbela za hitrejšo regeneracijo mišic. Če je temu tako, potem hvala bogu, da sem na paleo, ker drugače bi itaq umrl. Težko sicer primerjam stvari, ampak se mi zdi, da ta moj musklfieber ni kar tako, ker je malo hud in traja malo dolgo. Mogoče je posledica 21ke in drugih aktivnosti čez vikend 🙂 ali pa je res potrebno kaj naredit s prehrano. Kolikor sem čital, je lahko krivo pomanjkanje soli, v kar malo dvomim, kajti soli dobim po moje dovolj preko malc, ki so vedno preslane in preko moje drage slanine. Druga opcija je, da bi mogoče moral vseeno malo ogljikovih dat vase. Bom videl, mogoče se bom v kratkem pogovoril malo z sladkim krompirjem, ki je napol malo dovoljen v paleo dieti, sam pa se držim daleč stran od vseh ogljikovih.
  2. Pravijo, da si je potrebno dovolit tu pa tam nekaj dobrega. Po moje bo to danes King quatro 🙂
  3. Valda se mi uspe zgubit na moji najbolj klasični trasi. No, zalutat, bi se reklo, med bloki. Še vedno pravim, da bo treba resno razmislit o tem, kako bi bilo treba po novem označit traso PST. Še čakam, da ustanovim civilno iniciativo 🙂
  4. Preverit bo treba, kolko jajc je preveč jajc. Ker se malo bojim, da jih je preveč. Bomo vidli.
  5. Končno je tudi Ljubljana sončna in ne dežuje, ko se jaz odpravljam laufat, ampak sije sonce. Lepo, upam da bo naslednje štiri mesece tudi tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *