Back to back polmaraton 1/2

Megla v Ljubljani

1. Danes je bil trening, tak da se nisem preveč tiščal, pa je vseeno šlo prav lepo. Kot sem že reko, zgleda da je ciljni čas na maratonu lepo blizu.

2. Lepo blizu je tudi 200 km ta mesec. Mala malca. Z jutrišnjimi 20km na Ekomaratonu bom že počasi blizu. Plan se bo izpolnil, ne glede na to, da zadnji vikend ne bom v Nike+ pripisal 20km na Špartakovem teku. Ker v ono blato pač ne bom nosil iPhoneja.

3. Ko prideš domov iz laufa, ne met sladkarij na pultu. Ker so preveč privlačne. Telo rabi beljakovine in kvalitetne ogljikove, ne pa napolitank. Samo napolitankam pač nikoli ne znam rečt ne.

4. Me prav zanima, če mi bo jutri uspelo pod 5,20 laufat. Plan je, upam da današnji tek ni preveč zmučil mišic.

5. A te megle noben ne zna napovedat? Prav negativno me je presenetila, ko sem se zjutraj zbudil. Se skoraj ne bi spravil. Tako ali tako sem že bil pozn.

6. A mam lepi novi blog? Idejo za template sem ukradel Apparatusu, samo jo morem še malo porihtat. Meniji baje ne delajo prav, pa link je treba dat na seos.si. Ker brez tega pač ne gre. Aja, sej sem ga ravnokar dal 🙂

7. Pridite jutri navijat na Ekomaraton. Pa ne se preveč živcirat, če z avtom ne boste mogli ven. Prestavite ga nekam, kjer mi ne bomo mimo laufali. Ker praktično samo v Mariboru sem videl ljudi, ki so kričali na boge varnostnike, zakaj z avtom ne morejo ven. Ja ker par taužnt ludi tam laufa, a ne vidiš stric? (in vedno so bli strici. Menda. Le zakaj)

8. Včasih je treba laufat tudi brez muzike v ušesih. Se prav prileže

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *