2000 kilometrov

20130718-072725.jpg
1. Tole je skoraj tako, ko na avtu vidis, da se je stevec obrnil na 80085. Samo da je veliko boljse 🙂 lepo mi je to uspelo nastimat.
2. Verjetno bi ta post moral biti veliko bolj razmisljujoc in nazaj gledajoc, pa ne bo. Ceprav eno stvar pa morem rect, da sem se “naucil” (tak za eno trojko). Nije bitno, kaj delajo ljudje okoli tebe, pomembnoje, da premagas sebe. Ja, sej je fajn blo premagat L in P na nocni 10ki, ampak mimo mene in pred mano je bilo 1000 ludi, mlajsih, starejsih, lepih, ne lepih, suhih in debelih. Pomembni sta pa le dve stvari, 1. Jaz sem prelaufal (to je se vedno zmaga, cisto vsakokrat, ko grem iz kavca) in 2. Bil je moj PB, torej premagal sem samega sebe, prvic sem laufal pod 51 min. Ostalo ni pomembno.
3. Tek vsak dan je nejak odlicnega. Verjetno mi nikoli ne bo uspelo meti 3 letnea niza teka vsak dan, ker se zmes pac dogaja zivljenje, v taki in drugacni obliki (Srecko pride vsake tolko na obisk) kar pa ne pomeni, da to ne vpliva odlicno na cloveka. Samo paleo bi se moral se enkrat spravit, pa bo ql.
4. Vesel sem tudi, da se kdo probava paleo, po tem ko je bral to moje pisanje in ja, tudi ce vcasih traja 10 dni da odgovorim na mail, z veseljem pomagam in odgovarjam na vprasanja in delim to, kar sem se naucil 🙂
5. Ste sli odgovoriti na anketo Nocne 10ke, tisti ki ste bili? Vceraj ste dobili mail. Idite pa dogovorite, jaz jim resnicno verjamem da jih zanima, kaj si mislimo, tako da se splaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *