Tretji teden

Tretji teden je malo lazji. Vse skupaj ni vec toliko naporno” kot je bilo prva dva tedna, ocitno so misice rekle, ok, ce pa te ze hoce vsaki tedn stirikrat laufat, pa naj to pocne, ce zeli. In potem ko gre dobro, je treba stvar unicit.
In zato sem sel na piramido in se nekaj zraven. In se delal, kot da se sploh nikoli nisem tekel hribov. Ker je peklo v misicah ko zmesano…
Sobota je bila Radenci. Ki so bili lani veliko veliko bolj fajn. Predvsem bolj hladni. Pri 25 stopinjah, ves cas sonce… Tisti glavobol celo popoldne je bil verjetno majhna soncarica, ampak ok tudi to spravim na stran. Predvsem po zaslugi P. mi je celo uspelo tudi kolesariti v nedeljo, prvic sedaj.

Ampak glavno vprasanje, ki se sedaj poraja je, kaj bomo s tem soncem. Glede na to, da so v planu 2 in 3 urni teki, se soncu prakticno ne bo mogoce upreti. In v soboto res ne bi vstajal ob 5ih, da bi laufal se po hladnem. Belo kapo ze imam, pa ocitno ne pomaga dovolj… In nekak bo treba splanirat ture tako, da bom letal mimo vode, ker tri ure samo z eno flasko vode, me bojo ze peljali z resilcem, sploh jaz ko pijem in svicam ko zmaj. Ce zmaj svica. Po moje ja, kr bruha ogenj.

Apartma je rezerviran, jaz pa si se vedno ne predstavljam, kako bo teci 4 ure oz 4,5 ure…(ali 5)… Bomo videli jeseni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *