Dubai airport, aka slo here i come

Dubajsko letalisce je sedaj uradno moje najljubse letalisce. Brezplacen wifi, lezalniki, mednarodne (zahodno evropske) vtinice in starbucks. Edini problem je, da v starbucksu ne jemljejo maestro kartic. Moja viza namrec pociva v bankomatu v Gaboroneju. Jah, ful sem se ukvarjal s tem da mi povisajo limit na kartici in. Potem mi jo je požrl prvi bankomat,v katerega sem jo vtaknil. Tako je pač zivljenje.

Ugotovili, da so wokitokiji odlična stvar, če se vozis v več kot enem avtomobilu. Pol bedarij in neumnosti bi slo mimo enega ali drugega avta, ce jih ne bi imeli. Le zakaj je bolj zanimivo se pogovarjati z ljudmi iz drugega avta kot s tistimi iz tvojega?

Sloni so res qlske zivali, predvsem zato ker se radi kazejo (na srečo nimajo rdecih oci, da bi se skrili med jagode). In predvsem ne smirglajo turistov, mimo katerih se elegantno sprehodijo. Qlske so tudi zirafe, ce pozabimo na prisiljene abortuse.

Najbolj ql pa so ljudje, ki te komaj spoznajo, in ti, ker je njihova nekdannja skoraj zarocenka sedaj v sloveniji, ponudijo da spis v njihovi hisi. Ko oni odidejo na dopust in jih sploh ni doma. In imajo rostilj. Hvala stric, ki s nam pokazal delfine in pingvine.

Mi je izredno zal, ampak se vedno mislim da je More Adrijansko veliko bolj ql kot kaki indijski oceani. Ki so mrzli, imajo valove, in naredijo tako meglo, da nic vec ne vidis. So pa fajnske 25 km pescene plaze. In hostli ob njih. Taki mickeni, s hisicami in to. Da ne pozabim na hisice usred nicega, kjer te vzamejo tudi ob 1 ponoci, ko ni vec nikogar, razen vratarja in varnostnika, ki ima na hrbtu pravo pusko.

In da smo si na koncu na jasnem. JAR in Joburg niti priblizno nist tako nevarna, kot vsi pravijo. Ja, ok, povsod se ravno sredi noci ne mores sprehajati, ampak temu je tako po vseh mestih po svetu. S to propagando, kako te vsi ubijejo takoj ko te vidijo delate izredno skodo JARu. Ker te ne.

3 ure do boardinga. In potem prevoz iz Ljubljane, kr so tudi Slovenci oz. slovenke izredno prijazne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *