Prvi dan debat

Prvi dan debat je za nami. Ne glede na vse, ga se vedno klicem prvi dan debat, namesto da bi ga klical prvi dan cakanja. Uspelo jim je zmujat tudi po dve rundi. Brez da bi se kdorkoli resno opravicil.

No, uspelo jim je vsaj zrihtat vize za botswano. Za katereso na uradu za immigramte ugotovili da jijih v osnovi ne potrebujemo. Kljub temu so nam v pasos eali stempl, na katerem pise veljavno do 20 januarja. Ce bo kdo tezil na izhodu iz drzave. Salabajzerjj, da ne vedo, katere drzave potrebujejo vizo za vstop. Niso resni. This is Afrika niti ne ise vsega tega kake bedarije tukaj pocnejo.

Za slavnostno otvoritev jim je uspelo nas nabasat v prostor kjer ni bilo dovolj miz za vse, ni bilo klime, ni bilo vode, poleg vsega pa so nas vegetariance vpasali “chicken or fish?”

Prvega gremo gledat nosoroge in zirafe. Kar bo ql. Po moje morem kako malo zirafo prepricat, da ss slika z mano, pa da vidimo kdo je vecji…

Ogenj je vgasnu, prijatli so sli, vina je zmanjkal, lubce vec ni.. Gremo spat.

Drzte pesti jutri (pravzaprav danes pri meni in jutri pri vas) in po jutri (torej jutri pri vas in pojutri pri meni) da nasi kaj lepega zmagajo, da pridejo v cetrtfinale.

Ce pa mi dedek mraz pove da ste bli pridni, dobite se kKo sliko…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *