Preden zacnemo debatirati….

Danes je se zadnji dan preden se zacnejo debate, ko bo dela cez glavo in prakticno ne bo casa Za nic drugega. Pomembno pa je, da sem sedaj nasel nekaj interneta, in nekaj ga je se drugje. Tako da obstaja tudi realna moznost da bom lahko tweetal na www.twitter.com/debatemotions, tako da bodo tam vse najnovejse informacije.

Z veseljem sem ugotovil, da nisem bil edini, ki je moral prenociti na mejnem prehodu. Nekoliko manj veseli tega dejstva so Srbi, ki so morali noc precuti zunaj na prehodu. In to brez vsega, brez vode in hrane. Organizatorji so jijm uspeli prinesti vodo in nekaj cipsa ob 4 zjutraj. Najvecja stala je bila, da so jim organizatorji obljubili, da bodo na mejnem prehodu takoj ob 6 zjutraj, ko se prehod odpre, ampak, kot temu mi recemo (TIA – this is Africa – to je pac afrika), so oragnizatorji prisli komaj ob 9ih.

Trenutno poteka pre council, torej predhodni sestanek sveta svetovnega prvenstva, kjer se zagotovo kregajo tudi glede teh tezav, in kako oz ce sploh bodo povrnili denar.

O tem, da imajo frajeri praznike do danes, t.j. Bozic, sploh ni treba govoriti. In da o tem niso nikogar obvestili tudi ne.

Koncno jim je uspelo odpreti edino kafano na univerzi, twk da smo celo dobili pivo cez dqn. Jupiii. Za vodo pa smo se odlocili, da bomo pili to iz pipe. Vsi pravijo da je varna, tudi zahodnjaki, ki so ze prej prislli sem pravijo isto.

Dodal nekaj novih slik, link najdete v prejsnjem prispevku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *