Eko maraton

Eko maraton ciljEvo, pa je šlo. Prvič 21. Kolena bolijo še danes. Pravzaprav so začela boleti šele na 20 km, ne ve zakaj se niso mogla odločit, da bi počakala še en kilometer, pa bi bilo vse veliko lepše. Ker smo se raztegovali sredi proge pa te fore. Ampak ok, zadnji hrib jim je naredil svoje.

Sicer pa lepo in izredno in ful pohvaljeni vsi, ki so sodelovali pri eko maratonu. Za prvič je bilo več kot odlično. Samo še vedno me živcira tale, da nimam majce Eko Maraton Maribor. Ker to bi pa res nosil. Za Wörthersee maraton majco mi je čisto vseeno, isto tudi druge, ampak če bi pa pisalo Maribor, niti ne bi rabla bit tako lepa, pa bi jo nosil na treninge. Naj vam bo. Mogoče je to spodbuda, da pridem naslednje leto, ko bo ta tek ogrevanje za Berlin (ups, preveč povedal).

Kakorkoli, fajn trasa (razen zadnjih dveh hribov (hribčkov)), fajn nastavljene postaje, tak ko je treba, ljudje na postajah fajn, malca na koncu, prišel domov in že imel čas na mobitelu, vse štima, še po imenu so me poklicali ko sem prišo v cilj. Kapo dol.

Pa še to. Hvala vsem ki ste prišli navijat. Lepo je to, ko ljudje navijajo, ko tečeš mimo.

P.s. se slikice uradne bojo tudi ane? Z možnostjo iskanja po štartni številki pa to?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *